MATOS Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam wszystkich forumowiczów / forumowiczki. Ostatnio doznałem wspaniałego( baaardzo wspaniałego) smaku zupy pomidorowej będąc w barze "Kubuś"( akurat ja byłem w przyszpitalnym barze - znajduje się on w Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi). Od tej pory szukam tego smaku lecz nie mogę go znaleźć. Przerobiłem już wiele przepisów ( próbowałem różnych przypraw itp.) ale jakoś i tak to nie to. Tu nasuwa się moje pytanie - Czy nie zna ktoś tego przepisu? Przepis pochodzi na pewno z baru "Kubuś". Zupa jest przygotowywana albo wcześniej albo na szybko przy zamówieniu( czeka się jakieś 5 min. na zupę). Bardzo prosiłbym o podanie tego przepisu - bardzo ale to bardzo mi na nim zależy. Może ktoś go zna? ( Jeśli nikt nie zna tego przepisu to cóż - nic się nie stanie:wink:, może kiedyś go wyeksperymentuję) Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj
ala291 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 MATOS... a nie prościej było zwyczajnie poprosić o ten przepis w barze? Cytuj
MATOS Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 MATOS... a nie prościej było zwyczajnie poprosić o ten przepis w barze? Niestety oni nie zdradzają przepisów. Nawet już w kilku barach pytałem się o przepisy na różne zupy to mi nie chcieli dać. Cytuj
ala291 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 rozumiem... niestety, ja Ci pomóc nie mogę, ponieważ nie znam przepisu o jaki pytasz, znam tylko na zwyczajną -a może niezwyczajną :) - zupę pomidorową, którą gotuję od lat, ale szukaj może Ci sie uda... pozdrawiam i powodzenia życzę :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi