Gość damian02 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam otóż mam problem otóż nie znam się na garnkach a chce kupić mamie jako prezent cenę jaką chce przeznaczyć to do 300 - 350zł max mam takie 2 zestawy co o nich myślicie nadaje się któryś ?? [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
TrendCenter_pl Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 aukcje niestety przeniesione do archwium. W takiej cenie nie kupisz nawet średniej jakości zestawu garnków, a nawet jak kupisz to rozleci się po kilku miesiącach, bedą gibać się uchwyty, dno się wygnie. Warto pomyśleć , dołyżyć jeszcze z 200zł i będzie już lepiej ! Cytuj
lwica1998 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Polecam garnki zeptera, są wieczne i nie do zdarcia , choć niestety sporo kosztują:( Może kupowac po jednym raz na jakiś czas??? Cytuj
Lawenda Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Od kilku tygodni szukamy z mamą nowych garnków. Mama chciała ceramiczne, ale znalazłyśmy tylko z ceramiczną powłoką i na razie jeszcze szukamy. Jeśli możecie polecić garnki całe ceramiczne ale nie do pieczenia a normalnego gotowania, to proszę o pomoc. Moja mama uparła się na garnki ceramiczne i zamęczy mnie tematem zanim coś kupimy. ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi