Kamil92 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam, Poszukuję przepisu na konkretne chiński danie, niestety nie wiem jak się ono zwie, ale można je zjeść w punkcie gastronomicznym pt. "China Box". Jest ich tylko kilka w całej Polsce, a bynajmniej było w okresie wakacji, miałem przyjemność zjeść tam, bardzo mi smakowało ale jak na taką ilość to chyba trochę przydrogo. Jeżeli wiecie o co mi chodzi to bardzo prosiłbym o przepis:) Cytuj
DeLarge Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam, Poszukuję przepisu na konkretne chiński danie, niestety nie wiem jak się ono zwie, ale można je zjeść w punkcie gastronomicznym pt. "China Box". Jest ich tylko kilka w całej Polsce, a bynajmniej było w okresie wakacji, miałem przyjemność zjeść tam, bardzo mi smakowało ale jak na taką ilość to chyba trochę przydrogo. Jeżeli wiecie o co mi chodzi to bardzo prosiłbym o przepis:) wiesz, raczej nikt tutaj nie jest jasnowidzem.....napisz do nich o co Ci chodzi https://www.chinabox.eu/index.php?go=menu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi