AnnaK Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 0,5 kg płatów śledziowych solonych 5 średnich cebul 1 łyżka rodzynek 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 łyżka keczupu 1 łyżeczka Vegety pieprz, papryka słodka i ostra Cebulę pokroić w piórka i dusić do miękkości w dość dużej ilości oleju. Dodać rodzynki, koncentrat, keczup i przyprawy. Ostudzić ! Śledzie pokroić na małe kawałki. Układać w słoiku warstwami: śledzie, cebula, śledzie... Wstawić do lodówki. Najsmaczniejsze są po 3-4 dniach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.