Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0,5 kg płatów śledziowych solonych

5 średnich cebul

1 łyżka rodzynek

1 łyżka koncentratu pomidorowego

1 łyżka keczupu

1 łyżeczka Vegety

pieprz, papryka słodka i ostra

Cebulę pokroić w piórka i dusić do miękkości w dość dużej ilości oleju. Dodać rodzynki, koncentrat, keczup i przyprawy. Ostudzić !

Śledzie pokroić na małe kawałki. Układać w słoiku warstwami: śledzie, cebula, śledzie...

Wstawić do lodówki. Najsmaczniejsze są po 3-4 dniach.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.