Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1,5 litra wywaru z drobiu 1 filet z kurczaka - obsmażyć na oliwie 1 marchewka - pokrojona w paseczki 1 puszka kiełków fasoli mun 1/2 puszki bambusa - pokrojony w paseczki 2 łyżki groszku konserwowego 1/2 słoiczka papryki konserwowej - pokrojona w paseczki 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego 1 łyżka octu ryżowego 2 małe cebulki - pokrojone w piórka 8 grzybów shitake 8 grzybów mun sos sojowy, sos chili ostry, olej sezamowy Składniki zupy poza grzybami, sosami i olejem sezamowym ugotować. Grzyby mun i shitake namoczyć w ciepłej wodzie na 15 minut, potem pokroić w paseczki i razem z wodą z moczenia dodać do zupy pod koniec gotowania. Doprawić sosami. Po zestawieniu z ognia wlać kilka kropli oleju sezamowego.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.