Gość DonAmigo Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Witam, Mój problem jest następujący. Planuje zrobić przyjęcie na ok 60 osob i chciałbym podać krokiety. Mój problem lub pytanie jest następujące, jak uważacie, czy lepiej je zrobić samemu czy kupić gotowe. Problem opiera sie o cenę, co korzystniej wychodzi? Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam Cytuj
VipDelikatesy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 Moim zdaniem więcej satysfakcji sprawi Ci zrobienie krokietów samemu. Chyba ze nie ma czasu,wtedy pozostają jedynie te kupne,ale tutaj musze powiedzec ze bardzo czesto farsz jest w nich mało smaczny. Cytuj
baryg Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Własne zawsze lepsze :razz:. Ale przyznam, że zrobienie krokietów na 60 osób to nie lada wyzwanie. Cytuj
Dany Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Co innego robić krokiety dla 4 osób a co innego dla 60 osób... My zawsze na imprezy kupujemy już gotowe krokiety albo paszteciki z Virtu, mają różne rodzaje, a samemu to jednak dużo czasu zajmuje, wiadomo, że przed przyjęciem mało czasu na wszystko jest. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 A moje zdanie jest takie, że lepiej jest zrobić krokiety samemu :)))))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi