Gość kisiel1992 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 robiłem grzanki :( normalnie chlebek w kosteczkę i na patelnię. Wszystko jest OK. Znacie pewnie "Gorące kubki" itp itd z grzankami. Tamte grzanki nie nasiakają tak szybka jak te moje. Co muszę zrobić ?? Cytuj
VipDelikatesy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 A czy używasz margaryny czy oleju? Jeżeli oleju,to nic dziwnego że szybko nasiąkają. Spróbuj posmarowac grzanki z 2 stron margaryną i zobaczysz że bedzie efekt. Cytuj
baryg Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Grzanki "kupne" kupowane solo lub te z gorącego kubka nie mają wiele wspólnego z prawdziwym chlebem, zatem w warunkach domowych raczej nie osiągniesz tego efektu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.