Stokrotka Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zauważyłam, iż wiele osób nie lubi karpia. Polecam mój sposób na tę rybkę :( zasmakuje każdemu 1 sprawiony karp (najlepiej taki, który nie pachnie mułem) 1 duża cebula sól Karpia pokroić w "dzwonki", cebule pokroić w plastry i przełożyć nią kawałki karpia, zasypać solą wg uznania i zostawić pod przykryciem na noc. Następnego dnia panierować w mące i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Przełożyć na talerz i zajadać :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jeżeli kupimy karpia "pachnącego" mułem należy wymoczyć go w mleku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.