sylwuśka Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 hej przeszukałam kilka tematów i już sama nie wiem gdzie to jest. W zeszlym roku na święta zrobiłam ciasto Krówka, ale nie mam przepisu. Było to ciasto z kruchym spodem karmelem i orzechami. Bardzo prosze o podanie przepisu. Pozdrawiam NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM W TEMACIE JEST BŁĄD CHODZIŁO MI O KRÓWKE Cytuj
basga Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 wpisz w wyszukiwarkę a pokażą się "krówki"... :( Cytuj
sylwuśka Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 właśnie wpisywałam ale wyskakują krówki ale zupełnie inne od tego które piekłam w zeszłym roku miałam nadzieje, ż e przeczyta mój post autorka tej krówki której szukam :( Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Sylwuśka podaję link: https://www.smaczny.pl/przepis,krowka - 72k - Kopia - Podobne strony Serdeczne pozdrowienia i myślę że o ten przepis chodziło. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 ina12 Kochana MOja Bardzo Ci dziekuje wlasnie o ten przepis mi chodzilo :( Cytuj
sylwuśka Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Prosze mi powiedziec czy do tej krówki 10dag masla które dodajemy ma byc rozpuszczone ? czy takie normlane ? I czy maslo moge zastapic margaryna ????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi