sylwuśka Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Prosze mi powiedzieć jeśli w przepisie jest dodać 10 dag masła to te masło ma byc rozpuszczone ? czy jak? I czy masło moge zastapic margaryna? Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Pozwolę sobie odpowiedzieć. Masło można zastąpić margaryną, a tłuszczu do ciasta kruchego i półkruchego nie rozpuszcza się. Uważam że udzieliłam dobrej odpowiedzi. Może jeszcze ktoś inny wypowie się na ten temat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.