sylwuśka Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Hej mam w domu troszke małych sloiczkow takich po dzieciecych obiadkach lub deserkach 250 i 125. I wlasnie nie wiem do czego moge je wykorzystac ? moze jakies soczki ? macie jakies pomysly ? prosze o rade :mrgreen: Cytuj
Tulsa Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja w takich małych objętościowo słoiczkach trzymam różne przyprawy. Po powrocie z zakupów od razu przesypuję je do słoiczków i wycinam nazwę przyprawy z torebki,żeby się później nie mylić. :mrgreen: Cytuj
mart Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tulsa super pomysl,tez tak zrobie :mrgreen: Cytuj
sylwuśka Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Tulsa super pomysl,tez tak zrobie :mrgreen: tulsa ja tez tak robie :wink: tylko mam tych sloiczkow tyle ze myslalam o jakis przetworach ;p wiesz takie domowej roboty na szybko :grin: Cytuj
Tulsa Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mart, cieszę się,że mogłam Ci pomóc. :mrgreen: Sylwuśka, myślę,że tak. Dobre będą takie małe porcje dla Was na raz-kilka razy do różnych rzeczy i przez małą pojemność nie będą się psuły tak szybko. Mogą to być np. jakieś dżemy, konfitury, majonez, etc. :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi