kristow Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Skladniki: 1 puszka ananasa 1 puszka kukurydzy 1 sloik selera w zalewie 1 mala cebula 5 jajek ugotowanych na twardo 20 dkg szynki w plastrach majonez pieprz Sposób przygotowania : Jajka ,szynke , cebulę i ananasa pokroic w kostke .Odsączoną kukurydzę i seler wymieszac z pokrojonymi w kostke składnikami ,przyprawis szczypta pieprzu i wymieszac z majonezem. Mamy szybko zrobioną pyszną sałatke . Życzę smacznego Cytuj
Jolcia Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Robię tę sałatkę od lat i bardzo ją lubię :mrgreen: Cytuj
Dany Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Moja dziewczyna też robi tą sałatkę od dłuższego czasu i zawsze na imprezach rodzinnych pierwsza się kończy. Wiem tylko, że nie daje cebuli, ale za to jest ser żółty pokrojony w kostki, polecam. Cytuj
kristow Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Kazdy wg swego uznania tak naprawde mozna ja modyfikowac aby nie za bardzo . Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi