ppp Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Poszukuję strony, z której kiedyś korzystałem, za zagubiłem jej adres.... . Na podstawie podanych -posiadanych przez siebie produktów spożywczych,strona generowała przepis na potrawę.. Czyli, co z tego można zrobić. Dziękuję za pomoc. Paweł. ppp-31-37@o2.pl Cytuj
Gość Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Bardzo ciekawa strona i w ogóle fajny model ... Cytuj
endrox87 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Bardzo ciekawa strona i w ogóle fajny model ... też uważam, że ta strona jest mega ciekawa :) co masz w lodówce zaznaczasz i wybiera Ci co można z tego zrobić ;] Cytuj
Akinomka Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Oooo nie słyszałam o takiej stronie. Ale przyznam, że pomysł jest. Sama spróbuję :) Cytuj
marysi_co Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Korzystałam z tej strony, ale proponowane przepisy akurat rzadko odpowiadały moim gustom Cytuj
smakosz88 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Ciekawe, może się przydać :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi