kleopatra Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Przepis na cztery osoby: duży pojemnik jogurtu morelowego albo brzoskwiniowego (500g) 5 łyżek galaretki brzoskwiniowej 3/4 szklanki wody brzoskwinie z puszki PRZYGOTOWANIE: Galaretkę rozpuścić w gorącej wodzie i pozostawić do ostygnięcia. Do pucharków albo miseczek powkładać brzoskwinie pokrojone w kostkę (ile chcemy, ale jedna albo dwie połówki na porcję wystarczą). Zimną i lekko tężejącą galaretkę zmiksować z jogurtem i zalać brzoskwinie. Wstawić do lodówki do zastygnięcia. Gotowy deser przystroić cząstkami owoców i podawać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.