basga Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 0.5 szkl cukru 1 margaryna 0.5 szkl mleka 1 szkl wiórek kokosowych 2 bułeczki Mleko zagotować z bułkami,cukrem i wiórkami.Wystudzić i utrzeć z margaryną. Cytuj
teresa178 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 0.5 szkl cukru 1 margaryna 0.5 szkl mleka 1 szkl wiórek kokosowych 2 bułeczki Mleko zagotować z bułkami,cukrem i wiórkami.Wystudzić i utrzeć z margaryną. Interygujący przepis .Mam pytanie, i co dalej ,do jakiego ciasta można można użyć tej masy? Cytuj
basga Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Przepis mam od mamy a ona tym zwykły biszkopt nawet przekładała. :mrgreen: Cytuj
teresa178 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Przepis mam od mamy a ona tym zwykły biszkopt nawet przekładała. :mrgreen: Dzieki za szybką odpowiedz. Wyprubuję przy najbliższej okazji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.