basga Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 1 szkl mleka 1 masło 1 szkl mielonych orzechów włoskich Orzechy zalać gorącym mlekiem,ostudzić. Masło utrzeć i dodawać wystudzone orzechy,można dosłodzić do smaku,jak kto woli. Mama akurat przekładała orzechowca tą masą. Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Mam dużo orzechów i chcę zrobić na święta jakieś cisto orzechowe...Basiu czy ta masa nie jest mocno tłusta :) Cytuj
basga Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wiesz Doruniu-jak to masa na maśle,taka normalna. Cytuj
szarlotka Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 dla mnie masa idealna :) uwielbiam wszystko co orzechowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.