katjusza Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam! Zastanawiam się nad zakupem kieliszków do wina... Gdzie w ogole udać się po taki zakup? Słyszałam, że w ikei można kupić fajne duże kieliszki...:) Czy wystarczy, że kupię jeden rodzaj-kształt kieliszkow? Cytuj
wiesia7 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgadza się w ikei są bardzo dobre kieliszki do wina i to dość praktyczne bo można je myć w zmywarce . Kup zestawy SVALKA ... do czerwonego , białego są też do szampana nieawno kupowałam w cenie 15,99 za 6 szt. Czyli bardzo taniutko :) Zaopatrzyłam się w komplet do czerwonego wina , nastepnym razem kupuje do bialego , nie rujnując się finansowo :) Pozdrawiam 1 Cytuj
katjusza Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Świetnie! Dzięki za odpowiedź. Czyli jednym słowem lepiej mieć w domu oba rodzaje kieliszków?:) może jeszcze jakieś uwagi? każda wskazówka cenna.:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi