jjc Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Jako że to mój pierwszy post chciałbym przywitać wszystkich bywalców/bywalczynie tego forum :) Poszukuję ustrojstwa pozwalającego mi na dość ciekawe garnirowanie twardszych warzyw, mianowicie efekt jaki chciałbym uzyskać to: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Problem w tym że nożyki dostępne chociażby na allegro pozwalają co najwyżej na uzyskanie efektu hm... kulki/spiralki/ruloniku? [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Proszę zatem o poradę jak i czym uzyskać efekt z pierwszego zdjęcia EDIT: wygooglowałem takie oto urządzenie, jednak po pierwsze chyba niedostępne na naszym runku po drugie byłaby to armata na muchę ponieważ nie mam zamiaru produkować tych smakołyków na skalę przemysłową :) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Edytowane 31 Stycznia 2011 przez jjc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi