Elwrar Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam regularnie przeglądam to forum korzystam z Waszych przepisów i porad dzisiaj ja proszę o pomoc w sobotę robię przyjęcie imieninowe będzie 19 osób i nie mam kompletnie pomysłu co przygotować. Nasza rodzina jest dość liczna i lubi dobrze zjeść także taka balanga polega na kilku ciepłych daniach. Co do zimnych przekąsek to już wiem co przygotuje tylko nie wiem jakie ciepłe. Ogólnie chodzi o to żeby - wiadomo było smaczne i wyszło tego dużo:wink: Proszę o pomysły i co Wy przygotowujecie na takie naloty:lol: rodzinne:) Cytuj
Jolcia Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Mogę Ci polecić strogonow , bogracz ,ogniste mięso-jest na naszym forum-str 3. Robi się je wcześniej a potem podgrzewa. Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Witaj na forum, może coś z tego da się wybrać :) Zapiekanka z kalafiorem Zapiekanka makaronowa z pomidorowym sosem Gołąbki z pieczarkami Kotlety makaronowe Plastry schabu zapiekane z porem i marchewką Krakersowa lazania Powodzenia :) Cytuj
Elwrar Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Dziękuję Wam serdecznie za pomoc wstępnie mam już ułożone menu imprezki. Co do strogonowa myślałam nad nim ale jeszcze nigdy go nie gotowałam i trochę się boję ale do odważnych świat należy w końcu musi być kiedyś ten pierwszy raz. To danie zrobię jako pierwsze. Dziękuje bardzo Jolu. Dorotko już nie raz przygotowywałam twoje potrawy i wychodziły rewelacyjne także myślę sobie że skuszę się na ten schabik i lazanię tylko powiedz mi - no może napisz:)czy dobrze ją się kroi tzn. czy się nie rozwala? Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Żeby nie skłamać to napiszę, że trochę się kruszy, ale warto kroić w odstępach między krakersami np. co dwa krakersy - wtedy tak się nie kruszy. Dziękuję za miłe słowa, życzę udanego przyjęcia i samych smacznych potraw :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi