Gość Nicole8 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jeżeli ktoś z Was wie, gdzie można dostać taką patelnię lub foremki i może podzielić się informacją, to będę wdzięczna. A może ktoś z Was chce odsprzedać 8) Cytuj
batirek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 formę do pieczenia orzeszków kupisz(mam nadzieję) w sklepach z gospodarstwem domowym, takich ''zwykłych'' z garnkami emaliowanymi,słoikami itp.nie ma ich w supermaketach gdzie większość ludzi robi wszelkie zakupy.Życzę udanych orzeszków w nowo zakupionej foremce.Pozdrawiam gorąco!! Cytuj
aanutka Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Jeśli nie dostaniesz ich w sklepach specjalistycznych z AGD, spróbuj na bazarkach - szczególnie od osób zza wschodniej granicy - często je mają. Pozdrawiam, aanutka 8) Cytuj
monika76 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Dokładnie szukałam tego samego( przez jakieś 2 lata)...Spotkałam to przypadkiem w Auchanie pod nazwą "gałeczko-kuleczki".Mam nadzieję, ze i Ty je dostaniesz:)...Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 W tym temacie - była mowa o foremkach do wypieku orzeszków, i gdzie można je kupić :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi