Dorota Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ciekawe połączenie Aniu :) Cytuj
LysyInspiracja Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ruskie na równi z kapusta i grzyby. Z mięsem mi się przejadły w życiu - za dużo ich w postaci gotowej i mrożonej - mielone mięso źle mi sie kojarzy. Cytuj
marysi_co Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ruskie, z kapustą i grzybami oraz ze szpinakiem i fetą :) Cytuj
mala_kuchareczka Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Z mięsem najlepsze! Ale rzadko kiedy spotkam takie, które naprawdę są smaczne :( Najlepsze to wiadomo że robi mama :D Co do ruskich - nigdy nie lubiłam, ale coś się ostatnio do nich przekonuję, zwłaszcza jeśli są z sosem czosnkowym :) Najgorsze dla mnie są słodkie, czyli z jagodami, truskawkami itp. fuj :) Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Ja znowu uwielbiam ruskie - oczywiście te robione samemu :) Te z sosem czosnkowym brzmią smakowicie - a ten sos serwowany jest na zimno, czy na ciepło? ;) Cytuj
gillla Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 z kurczakiem i szpinakiem, ruskie i z jagodami Cytuj
janek000 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 ja lubię każdy rodzaj pierogów :D Cytuj
EWA1992 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 Z mięsem i kapustą oraz z serem :) Cytuj
GAlutka Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 nie jadłam z kaszą gryczaną i twarogiem...hmmm...ja lubie ruskie najabrzdiej, choc ostatnio jadłam z serem białym i szpiankiem, pyszne były:) Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 z klasyki to ruskie - uwielbiam :) z ciecierzycą też są świetne Cytuj
Olgaga88 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Przede wszystkim z pieczarkami, dalej ruskie a na końcu z ziemniakami, skwarkami i bryndzą. Palce lizać! Kiedyś jeszcze jadłam pierożki z afryki Fataya. Są z mięsem i podali je nam z jakimś sosem, ni to czosnkowy, ni to tatarski... sama nie wiem ale były przepyszne! Cytuj
Kower Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Najbardziej przepadam za pierogami z kapustą i grzybami. Do dziś uwielbiam się nimi zajadać :) Cytuj
PoProstuDora Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 Ja z kolei nie potrafię zapomnieć pierogów z truskawkami i jagodami, pieczonych na maśle i szałwii. W sam raz na letnie wieczory. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi