Dorota Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Też lubię pierogi z owocami, ostatnio jadłam z jagodami właśnie i z wiśniami, pycha :) Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 najbardziej to pierogi z jagodami. Inne owocowe nie koniecznie mi smakują. Na drugim miejscu to te z białym serem, lekko słodkie i ze sporą dawka pieprzu w nadzieniu. Za tym idzie cała reszta poza ruskimi. których nikt nie lubi u mnie w rodzinie Cytuj
AnnaK Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Z kiszoną kapustą i suszonymi grzybami mojej Mamy, następnie jagodowe, z białym serem, mięsem i kapustą. Nie znoszę ruskich. Cytuj
Wolniczanka Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Uwielbiam pierogi z kapustą i grzybami. To jedna z moich ulubionych potraw. Cytuj
lois Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 z kapustą i grzybami ... :) ale jeśli jeszcze do tego są podsmażone , hmmm ... miodziao :) Cytuj
basga Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 niedawno jadłam z kaszą i mięsem,pyszne były,zwłaszcza odsmażane. Cytuj
minia51 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja lubię wszystkie......ale jak ktoś mi je zrobi. Sama nie lubię ich robić ale rodzinka uwielbia więc od czasu do czasu robię. ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Miniu ja podobnie jak Ty lubię wszystkie pierogi, i dokładnie najlepsze są te, które ktoś zrobi :) My ostatnio jadamy ruskie 🙂 Cytuj
figiel Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Z serem , truskawkowe, jagodowe . Cytuj
ro9ro9 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ja nie lubie na słodko. Polecam pierogi z łososiem i szpinakiem. Również z serem feta i brokułami i boczkiem :D Cytuj
kochanowicz Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Mojej mamy ;-) Ale z gatunków to te z mięsem i kapustą... Cytuj
Libercio Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Moje ulubione pierogi są z białym serem. Moja siostra preferuje smażone na patelni z mięsem... Pozdrawiam [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Armenika Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Ze szpinakiem, kaszą gryczaną i pieczarkami, z mięsem, a wszystkie z pierogranii w moim mieście. Są najlepsiejsze!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi