wrotka_online Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 2 szklanki kaszy grycznej 4 szklanki wody 2 marchewki starte na grubej tarce 1 pokrojona w kostkę cebula 1 pokrojony w paski por 10 dag startego żółtego sera 1 jajko 2 łyzki mąki sól, pieprz do smaku szczypta gałki muszkatołowej szczypta oregano olej do smażenia Ugotować kaszę na sypko. Startą marchew, ser, pokrojoną cebulę, por, mąkę, jajko i kaszę wymieszać, doprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową i oregano. Z doprawionej masy uformować sznycelki i usmażyć je na oleju. [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.