Kataszynka Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Witam kucharze i kucharki. Oto mój przepis: Biały (twaróg tłusty) ser kroimy z jednocentymetrowe plastry, smarujemy majonezem (najlepszy WINIARY), a następnie polewamy oliwą wymieszaną ze zmielonym czosnkiem i bazylią suszoną (+sól gruboziarnista i czarny pieprz do smaku) Następnie nakładamy pastę kawiorową wymieszaną z przecierem pomidorowym (proporcja 4:1), kroimy twaróg na małe kawałki, i jako całość na dużym talerzu przyozdabiamy liśćmi pietruszki i dużymi zielonymi oliwkami. Smacznego! Cytuj
Gość Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Jeśli to tak pyszne jak avatar autora to ja chętnie sobie zaserwuję taki smakołyk [E] Pozdrawiam Cytuj
anette Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zapowiada się na niezły smakołyk, tym bardziej że twaróg zawsze jest mile widziany :) jak się przynajmniej człowiek stara dbać o linię. Ostatnio miałam okazję wypróbować w ramach testów konsumenckich twarożek Hochland z dużymi kawałkami warzyw ( papryka, rzodkiewka, szczypiorek i ogórek ) i dla mnie to przede wszystkim duża wygoda do pracy , biorę sobie jedno opakowanie i jakieś pieczywko ciemne i już !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.