dwukropek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Przyznajcie się czy i jak często stołujecie się w McDonaldzie, KFC i innych przepysznie zdrowych fastfoodach. Co myślicie o ich istnieniu i serwowanym jedzeniu? Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Ja odwiedzam McDonalda (oczywiście jak mam go po drodze) tylko ze względu na shake'a, natomiast pozostałe jedzenie jakoś mnie nie interesuje... A Ty jak często stołujesz się w tym miejscach :razz: Cytuj
dwukropek Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Nie znoszę McDolanda i jego pompowanych bułek. Jedyna rzecz, którą w nim cenię to lody :razz: Reszta dla mnie kategorycznie odpada (nawet frytki jakieś takie bardzo średnie mają) Cytuj
Elizabethh Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Mc'Donalda raczej nie odwiedzam, natomiast pizzę jem dosyć często. Co do innych tego typu rzeczy, to jem jedynie robione przez siebie meksykańskie tortille :razz: Cytuj
dwukropek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 mmmm...tortilleeee....tu zahaczamy o moje uzależnienia ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi