dwukropek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) Zauważyłem, że nie pisze się tu za dużo o trunkach (z wyłączeniem alkoholi, o których dział jest imponujący ;p). Podzielmy się naszą wiedzą i fascynacją na temat innych napojów. Edytowane 24 Marca 2011 przez dwukropek Cytuj
dwukropek Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) Ja akurat jestem smakoszem dobrej kawy. Zawsze cierpię, gdy zamawiam kawę a dostaję rozpuszczalne bobki ;/ Kawa MUSI być parzona! I ludzie drodzy..nie mówcie, że lubicie kawę jeśli najbardziej odpowiada Wam rozpuszczalna, zalana do połowy kubka, a w drugiej połowie uzupełniona mlekiem, a na koniec jeszcze z trzema łyżeczkami cukru! Ma to tyle wspólnego z kawą co guma o smaku coli z coca-colą ehhh.. Edytowane 24 Marca 2011 przez dwukropek Cytuj
Elizabethh Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Ja uwielbiam herbaty - wypróbowuję coraz to nowe smaki, ale absolutnym hitem jest dla mnie malinowa, żurawinowa, dzika wiśnia i mięta :) Jestem prawdziwą smakoszką jeśli chodzi o herbaty. Kawy nie lubię, dlatego prawie nie piję - jedynie czasem latte z bitą śmietaną :razz: Oprócz tego kocham soki - jabłkowy, pomarańczowy i tropikalne np. liczi :) Cytuj
dwukropek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 a próbowałaś np. białej herbaty? ja dobrze pamiętam gdy pierwszy raz jej spróbowałem, bo chciałem nakrzyczeć na kelnera, że mi jakąś trafną przyniósł, bo w filiżance cały czas widziałem czystą wodę ;p dobrze, że moja towarzyszka mnie pouczyła, że biała herbata nie ma koloru hehehe.....wyszedłem na laika, ale teraz dzielę się swoją wiedzą :razz: a herbatka była bardzo smaczna :)) Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja piłam białą herbatę - jest rzeczywiście biała i taka delikatna w smaku, dobra :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi