dwukropek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Znajdę tu jakiegoś miłośnika górskich szlaków? chętnie pogadam, wymienię się doświadczeniem..... Cytuj
dwukropek Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Znajdę tu jakiegoś miłośnika górskich szlaków? chętnie pogadam, wymienię się doświadczeniem..... Szukam kogoś zainteresowanego zdobyciem "Orlej", ale podkreślam NIE MORDERCZYM TEMPEM W JEDEN DZIEŃ. Interesuje mnie spokojna wyprawa, z czasem na fotki i podziwianie widoków. Tak mniej więcej trzy dni wystarczą. Nocleg w Murowańcu i potem w Pięciu Stawach. Ktoś chętny? Oczywiście wycieczka najwcześniej w czerwcu z wiadomych powodów. Ale zgłaszac się nie zaszkodzi :razz: Cytuj
endrox87 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 też uwielbiam góry :) ale w tym roku wypoczynek chyba pasywnie bardziej bedzię =D z miesiąc temu byłem w Zakopanem i odwiedziłem Morskie oko ;D , które co prawda było zamrożonym okiem :D ale i tak śliczne =] Pozdrawiam Cytuj
suodka Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Lubię góry, może nie użyłąbym słowa "uwielbiam", ale niemal w każde lato zaglądamy z narzeczonym na jakiś szlak, a 2 lata temu nawet udało nam się zdobyć Rysy, z czego jestem niesamowicie dumna i uważam to za mój życiowy wyczyn :P Cytuj
marysi_co Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Ja uwielbiam góry, ale raczej pod względem stoków - nałogowo jeżdżę na snowboardzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi