kapik Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Co nam będzie potrzeba?? Śliwowica minimum 70% sok malinowy tabasco Sposób przyrządzenia: do kieliszka 50ml wlać 35ml śliwowicy dolać soku malinowego 15ml dodać około 10-15 kropel tabasco Odważnym mówię na zdrowie !! :razz: Cytuj
Gość zagotowana Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 To musi być morderczy drink... :D Cytuj
Smakija Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Taka pierwsza moja mysl to czy po tym da sie wstac czy to do imprez na siedzaco ? :) Cytuj
Gość wojtek1991 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie wiem co gorsze, śliwowica czy tabasco :D Cytuj
creed Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 o kurcze! jak dla mnie to już za dużo mocy :P raczej się nie odważe przygotować bo bym przez dwa dni nie wstała, hehe Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 znając śliwowice to pewnie wchodzi świetnie ale jak kopnie to nawet Chuck Norris odpada Cytuj
marysi_co Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wystarczyło, żebym przeczytała śliwowica to już wiedziałam, że to drink nie dla mnie. Śliwowicę piłam raz i nigdy więcej po to nie sięgnę. Cytuj
Tropiciele Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 Jesteś pewna, że piłaś prawdziwą śliwowicę a nie jakąś podróbę? Bo po prawdziwej nawet kaca się nie ma ;-) Szakala trzeba będzie spróbować, bo przepis ciekawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi