bronia1393 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Cześć! Witam wszystkich forumowiczów baardzo serdecznie. Znalazłam to forum gdy szukałam jakiegoś ciekawego przepisu na samotny obiadek. :razz: A zarejestrowalam się, bo myślę że przyda mi się pomoc w kuchni, nawet ta wirtualna. Nie potrafię niestety gotować.W kuchni rządze od kilku miesięcy po tym jak mama zaczęła wyjeżdżać za granice do pracy i obowiązki przejęłam ja... A tak w ogóle mam na imię Ola, mam 17 lat i pochodzę z dolnego śląska. Pozdrawiam! Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witaj Olu, bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś. Na naszym forum znajdziesz dużo fajnych i prostych przepisów na różne dania, mam nadzieje, że przypadną Ci do gustu :razz: A jak będziesz miała jakieś pytania, to pisz - chętnie pomożemy :) Pozdrawiam Cię i powodzenia w kuchni życzę :) Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witaj Broniu 1393 ,pomożemy Ci bardzo chętnie :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi