aleksandrazet Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam!!! Znalazłam Wasze forum wczoraj, przeglądałam je do 2 w nocy i zauważyłam, że to zaledwie wierzchołek góry lodowej! Jestem pod ogromnym wrażeniem zgromadzonej tu wiedzy i SPOSOBU jej przekazania. Czytałam wiele stron i żadna nie jest tak czytelna, przystępna i przyjemna jak Wasza. Zawsze miałam dwie lewe ręce do gotowania, ale z Waszymi przepisami i wskazówkami znajdującymi się w komentarzach po prostu nie da się popełnić w kuchni większego błędu :razz: Czuję, że moje życie z każdym kolejnym przeczytanym u Was przepisem nabiera smaku :) Za mną pierwszy eksperyment kulinarny, zainspirowany jednym z tutejszych przepisów. Efekty sprawdzę jutro, ale rozchodzący się po całym mieszkaniu zapach mówi mi, że musiało się udać :) Dziękuję, ze jesteście :) Pozdrawiam gorąco wszystkich :) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witaj na forum :) Cieszę się, że nasze forum Ci się podoba i dziękuję za takie ciepłe słowa :) Mam nadzieję, że z nami będzie Ci się lepiej gotować - a jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania, napisz na forum - pomożemy Ci :razz: Mam nadzieję, że ten eksperyment kulinarny Ci się udał i był smaczny :) Pozdrawiam Cię serdecznie i cieszę się, że do nas dołączyłaś :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witaj wśród nas na forum :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi