Nata Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam serdecznie wszystkie smakoszki! :razz: To moja pierwsza wizyta na forum, skusila mnie przyjazna atmosfera :) Do tej pory nie mialam kontaktu z forami, wiec bede wdzieczna za wyrozumialosc! Pozdrawiam, Nata Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witaj w smacznym gronie Nata :) Cieszę się, że do nas dołączyłaś i że wybrałaś właśnie nasze forum. Mam nadzieję, że będzie Ci tu z nami dobrze :razz: Serdecznie pozdrawiam :) Cytuj
Nata Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Bardzo dziekuje za tak mile przyjecie i tez bardzo cieplutko pozdrawiam jestem jeszcze bardzo zagubiona ale mysle ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja również witam Ciebie cieplutko na forum...każda z nas była na początku troszkę zagubiona,ale to mija szybciutko,bo tu jest naprawdę milutko :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi