justhi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Całkiem ciekawa była taka oto sałatka ziemniaczana z ziarenkami słonecznika: https://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/salatka-ziemniaczana-ze-slonecznikiem Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Noooo wygląda na smaczną i na bardzo prostą - trzeba będzie wypróbować - dziękuję :) Cytuj
nadox Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 też spróbuje z chęcią bo sałatka wygląda rewelacyjnie. wydaje mi się, że składniki fajnie by się komponowało również jabłko ;) cóż trzeba będzie wypróbować i pokombinować. Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Do tej smacznej kolekcji sałatek wielkanocnych polecam jeszcze taką: ziemniaki z jajeczkiem i szynką - pyszna jest i chrupiąca :) Cytuj
klopsik Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 święta, święta i po świętach, ale co tam zostało mi tyle mięska, że z chęcią sobie taką sałatkę zrobię. nie wiem czy nie zrezygnuje z ziemniaków żeby sałatka lżejsza była. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Tak - Święta szybko przyszły w tym roku i szybko nam minęły ;) Można tutaj zrezygnować z ziemniaków, tylko wtedy sałatka zmieni też smak, ale można też zmniejszyć ich ilość - powodzenia i smacznego :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi