ra_szymczak Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja raczej podaję jajka w tradycyjnej formie - z majonezem i przyprawami. Bardziej staram się aby były one ciekawie podane. W tym roku zrobię pisklaki z kwoką - wrzucę zdjęcia jak będą gotowe :) Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ooo! Brzmi ciekawie :) Będę czekać na te zdjęcia :) Cytuj
figiel Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja mam przepis na jajko na twardo całe żółte i na twardo w kształcie serca ale nie wie jak dodac zdjęcie a więc wpisz link Fajne pomysły na wielkanocne jaja :) Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Super :) Dzięki Figielku :) Cytuj
sheldon Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 ja wycinam w kromce chleba dziurę i rzucamkmkę na patelnię. smażę z jednej stony na maśle, a potem obracam i wbijam na sam środek jajeczko Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Też fajny pomysł, i jaki szybki :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi