basga Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 JAK BĘDĘ OGLĄDAŁA TAKIE WSPANIALOŚCI TO PRZYTYJĘ OD SAMEGO PATRZENIA! ludzie-zeszyt mi sie kończy a mam jeszcze tyle przepisów do wypróbowania że do lata nie zdąże! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 RENIGLIWICE ALE MI NAROBIŁAŚ SMAKA ;) SMAKOWITA TA TWOJA CHATKA :razz: Cytuj
viola32 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 JAK PODALAM PRZEPIS TO POKAZALA MI SIE NA DOLE CHATKA PUCHATKA.JESTEM NA TYM FORUM OD NIEDAWNA .NA DRUGI RAZ SPRAWDZE CZY JUZ PODOBNY PRZEPIS JEST.SORKI ZA WPADKE!!! A TAK NA MARGINESIE TO ROBIE TO CIASTO OD PONAD 10LAT I ZAWSZE SZYBKO ZNIKA.WIEC CHCIALAM SIE PODZIELIC I Z WAMI.JESZCZE RAZ SORKIIIII!!! Cytuj
KarolinaD Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Cos mnie tak naszlo ze mam ochote zrobic to ciasto tym bardziej ze jest bez pieczenia :grin: Skoro tak zachwalacie to by sie przydalo sprobowac :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Witajcie, zrobiłam tę chatkę dzisiaj i leżakuje sobie w lodówce. Na samym środku 2 warstwy ułożyłam ptasie mleczko - jest domek z okienkiem. Dodam zdjęcia jak jutro zrobię. pozdrawiam i dziękuję za przypomnienie stargo przepisu z mojego dzieciństwa Cytuj
an69 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Ja robię chatkę na Boże Narodzenie,jakoś tak mi w krew weszło. No i pięknie świątecznie ją dekoruje , pisakami tortowymi maluję na niej choinki, gwiazdki i takie tam pierdołki. Ładnie wtedy w całości prezentuje się na świątecznym stole. No i czerwony pasek galaretki w środek,koniecznie. Ania Cytuj
Kaka 79 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Rewelacyjne ciasto, smaczne i szybkie w przygotowaniu - nie robiłam w kształcie chatki, tylko na tradycyjnej blaszce: herbatniki, jasna masa (dodałam do niej olejek cytrynowy), herbatniki, ciemna masa, herbatniki. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia :| Dziękuję za przepis i pozdrawiam :wink: Cytuj
Gość fiolecik Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Witam, Moglybyscie napisac, jak to ciasto smakuje? Cytuj
jazda Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 ciasto jak dla mnie jestt pyyszne.. jednak moja rodzinka twierdzi że jest zbyt "mulące" może nastepnym razem spróbuje z galaretka, może macie jeszcze inne pomysły, by nie było takie mulące? Myślałam jeszcze o herbatnikach poukładanych na 2 warstwie, ale pewnie się rozmocza i nie będą juz takie smaczne .. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Chatka jest naprawdę pyszna. W środku zrobiłam okieneczko z ptasiego mleczka. polecam daję 5 Cytuj
figiel Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Apetyczna chatka ! świetny pomysł z okienkiem 🙂 Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Agnieszko bardzo ładną chatkę zrobiłaś z okienkiem, gratuluję. Cytuj
Kaliope Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Pani Reniu śliiiiiczne ciastko !! :P mniam... gratuluję!... Autorce przepisu również :P Kolejne ciacho do wypróbowania :P Cytuj
Kaliope Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Pomysł z ptasik mleczkiem tez ciekawy :P pozdrowionka dla wszystkich kreatywnych Smakowiczów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi