sylwuśka Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Hej zakupiłam takąpatelnie grilową zwykła nad zwyczajną nie jakieś żeliwne i wusmie teraz nie wiem czy załowac czy nie ;/ Nic mi z niej nie wychodzi moze cos robie zle ???przewaznie przywiera wszystko do patelnie ;/ prosze o rady Cytuj
Magdalena Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Przesmaruj lekko olejem pierwszyraz, rozgrzej mocno patelnię i przewracaj produkt na patelni .Ja mam taką i jestem bardzo zadowolona piekę bez tłuszczu wszystko powdzenia :) Cytuj
krowusia Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgadzam się. Patelnie grillową trzeba dobrze rozgrzać i możesz posmarować olejem. Ja mam żeliwną i dopóki jej się porządnie nie rozgrzeje to wszystko przywiera...Więc podejrzewam, że u Ciebie może być analogicznie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi