atea Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Witam ,niewiem czy powtarzam ale nie znalazłam tego przepisu na forum Sałatka z makaronu ryżowego : Składniki makaron ryżowy pierś kurczaka ogórek zielony papryka czerwona przyprawa gyros,sól,pieprz,majonez makaron ugotować,lekko twardawy,pierś pokroić w kostkę i podsmażyć z przyprawa do gyrosa,ogórka umyć i pokroić w kostkę,równierz paprykę kroimy w kostkę,wszytko razem mieszamy ,doprawiamy i SMACZNEO 1 Cytuj
AnnaK Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Wygląda apetycznie. Makaron ryżowy czy z pszenicy w kształcie ziarenek ryżu ? Pozdrawiam. Cytuj
atea Opublikowano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 makaron w kształcie ryżu.pozdrawiam Cytuj
creed Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 też miałam smaka na taką ale nigdzie nie mogę kupić takiego makaronu ryżowego... Cytuj
atea Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam chodzi o makaron w kształcie ryżu,można go kupić w marketach,i wielu innych sklepach ,ja nie mam problemu z dostępem poniżej przykładowe zdjęcie ale śą też innej firmy Cytuj
Juliette754 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Moja przyszła teściowa robi podobną sałatkę: makaron ryżowy ogórek szynka konserwowa majonez czosnek sól pieprz (mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam) :) makaron oczywiście gotujemy, szynkę i ogórka kroimy w kostkę dodajemy czosnek, majonez i doprawiamy solą i pieprzem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi