Basia K Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Nie jest to przepis,a jedynie pomysł.Myślę,więc,że dobrze robię pisząc tu,w tym temacie. Sąsiadka powiedziała mi,że podając lody w pucharkach,kładzie je na warstwie kiślu. Wczoraj tak spróbowałam... Kisiel ugotowałam truskawkowy.Lekko go przestudziłam i na taki nie zimny ani nie za ciepły położyłam lody czekoladowe i waniliowe.Udekorowałam bitą śmietaną i owocami. Naprawdę,inny ciekawy smak :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pomysł ciekawy, muszę wypróbować przy najbliższej okazji. Pozdrawiam :) Cytuj
figiel Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja już wypróbowałam - super pomysł .Chyba najbardziej mi pasują lody śmietankowe do owocowego kiślu. POLECAM ! Pozdrawiam !!! Cytuj
Nick_1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ciekawe jak to smakuje,szczególnie z innymi smakami kiślu:) Może jakieś zdjęcia?:) Cytuj
Iron_man Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Można też serwować lody śmietankowe polane piwem. Niezły patent. Cytuj
koczelada Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 A to ciekawe :) Chętnie wypróbuję przy najbliższej okazji. Cytuj
ManiekStryj Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 OOoo dobry sposób jestem za takimi pomysłami ;] Cytuj
figiel Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Lody na budyniu , polane adwokatem - pycha !!! Cytuj
Uzytkownik1 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Noc, sklepy pozamykane, a mi zachciało się kiślu podanego z lodami! :) Wy to zawsze podsycicie mój apetyt ;) jutro na pewno wypróbuję, z tym, że na wierzch jeszcze potarkowana gorzka czekolada! :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi