feniora Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam, poszukuję dobrych herbat, które można podać gościom czy jak dodatek do dania, nie chodzi mi o takie herbatki z zwykłego sklepu jak Lipton czy inne możecie jakieś polecić? Macie może również jakieś pomysły jak polepszyć smak herbaty? Cytuj
basga Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Trzeba odwiedzić sklep z herbatami na wagę i tam masz do wyboru gatunków. Cytuj
SwojskieSpecjaly_pl Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 tak właśnie należało by udać się do sklepu z herbatą. Można tam wybrać sobie fajną mieszankę herbat. Ja osobiście bardzo lubię białą herbatę. Cytuj
miodowakraina29 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja zawsze odwiedzam herbaciarnię na Starówce (mieszkam w Toruniu), mają tam rewelacyjne herbatki. I obowiązkowo filtr do wody - u nas jest strasznie twarda i to bez filtra aż czuć w herbacie. Cytuj
UwielbiamJesc Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Uwielbiam zapach herbaty więc ja w sklepie z herbatami na węch zawsze wybieram :) miałam niedawno pyszną ale nie pamiętam jak się nazywała niestety :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi