Mamma Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Ze dwa lata temu będąc na wakacjach miałam przyjemność spróbować pierogów z bobem. Niezłe były, ale nie wiem czy uda mi się powtórzyć ten smak, bo tamte pierogi przygotowywała doświadczona gospodyni...Nie jestem też pewna jak się za to zabrać. Czy ktoś z was robił już kiedyś takie danie? Teraz jest środek sezonu na bób, więc szkoda nie wykorzystać takiej okazji... Cytuj
basga Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 https://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=pierogi+z+bobem Cytuj
mdmj20 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Ja sam robiłem je zrobić - ale jak dla mnie ciasto + bub daje bardzo mdłe połączenie, przez co smakuje po prostu źle. Ale może źle doprawiłem:/ Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Najprawdopodobniej jakichś przypraw dałeś za mało i stąd niedobry smak...ja często robię pierogi z bobem i cała rodzina się nimi zajada i znajomym również smakują,bo proszą na wynos :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi