Mamma Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Razem ze znajomymi zastanawiamy się nad otwarciem własnego biznesu. Mamy pomysł na zupiarnię, gdzie serwować się będzie wyłącznie supy, ale za to z całego świata. Co sądzicie na ten temat? Poszlibyście w takie miejsce? Myślicie, że to wypali? Liczę na waszą opinię ! oraz na to, że nikt nie skopiuje mojego pomysłu ;> Dzięki! Cytuj
Jolenka Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Temat jest już bardzo stary, jednak pomysł wydaje mi się bardzo fajny. Ja osobiście poszłabym do takiego miejsca, szczególnie jeśli ceny byłyby przystępne, a zupy smaczne. :) Cytuj
Justyna2 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja też bym poszła, bo uwielbiam zupy:) Cytuj
anetka86 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 jeśli to rzeczywiście byłyby zupy z całego świata to chętnie poszłabym żeby spróbować nowych smaków Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi