Dawid1346 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam. Jestem wędkarzem i chcę zaprawić kukurydzę w słoikach. Można kupić kukurydzę wędkarską, zapachową jest ona taka sama jak w puszkach, ale cena chyba z 300% wyższa. Więc myślę zrobić sobie taką kukurydzę samemu. Wiem że jest problem z gotowanie bo już próbowałem, pewnie musi to być odpowiednia odmiana i odpowiednio długo trzeba gotować. Dodam wanilii i też będzie ok do zanęty i na haczyk. Tylko jak zaprawić i jak gotować żeby była długowieczna i miękka. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.