sweetlana Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Torcik na 8 marca dla Córci oraz dla mnie :biggrin: Synuś pomagał przy dekorowaniu :wub: Cytuj
sweetlana Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Miałam zamówienie na tort dla Pana który otrzymał obywatelstwo Polskie Cytuj
sweetlana Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Witam. Mój ostatnio robiony torcik Cytuj
sweetlana Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czekoladowe szaleństwo :biggrin: biszkopt czekoladowy, czekoladowa śmietanka z wiórkami czekoladowymi, tarta czekolada z wierzchu :wub: Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Piękne i bardzo apetyczne - mniam :D Cytuj
sweetlana Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Witam. Dzisiaj mam torcik na upalne dni.LODOWY. Nie zdążyłam zrobić zdjęcie, tylko kawałeczek został. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 WoW! Wygląda rewelacyjnie, można wiedzieć co to są za masy? :) Cytuj
sweetlana Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Dorota dziękuje :wub:? tort był pyszny, ale skomplikowany. Na dole cieniutki biszkopt, potem 1masa-śmietanka+ mascarpone +krem z białek(https://www.technolog.w8w.pl/wiki/index.php?title=KREMY_ZAPARZANE), krążki czekoladowe(rozpuściłam czekoladę i na papierze do pieczenia zrobiłam krążki) pomiędzy nimi 2 masa-tiramisu(mieszanka kupiona w sklepie, do której trzeba dodać mleko i ubić)+część masy1+3masa-kawowy krem(kawa+krem z białek+śmietanka). Jakoś tak wyglądało, dużo różnych składników ale udało się!!! Dokładny przepis dłuuuugi i po rosyjsku :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 OOO! Faktycznie skomplikowany, dużo składników i pracochłonny - ale widać że się opłacało, bo wygląda naprawdę rewelacyjnie, a smakuje pewnie jeszcze lepiej :grin: Dzięki za szybką odpowiedź i pozdrawiam 🙂 Cytuj
aleksiej Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zdjęcia mojego pierwszego tortu, jaki w życiu zrobiłem. W dodatku zabrałem się za niego tak późno, że gotowy był koło drugiej w nocy ;-) Nie dość, że wcześniej żadnego tortu nie popełniłem (pierwszy raz wyszedł mi też biszkopt, pasmo szczęścia), to jeszcze postanowiłem zrobić pierwszy raz w życiu lukier plastyczny. Później już zacząłem szaleć, niestety nie udawało mi się zrobić zdjęć nim ktoś się do wypieku nie dorwał. ;-) Obecnie zaczynam bawić się masami piankowymi, rysunkiem czekoladą i ćwiczę się ciągle w robieniu figurek. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 WoW! Gratuluję - pierwszy wypiek i to jeszcze tort i ten lukier plastyczny - super :D Cytuj
sweetlana Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 aleksiej Bardzo dobrze zrobiony tort! 🙂 dobrze wyrównany pod masę cukrową, masa dobrze położona, równo. Brawo!!! Kilka moich Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi