sweetlana Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 mart nie do wiary że to tort!!! ;-) te wszystkie szczegóły... :blink: nadaje się do muzeum motoryzacji :biggrin: Cytuj
sweetlana Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 mieliśmy 10 rocznice ślubu :wub: Cytuj
Emma Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Sweetlana Twoje torty są wspaniałe!!!Prawdziwe dzieła sztuki!!! Jak robisz te róże z kremu??? Cytuj
sweetlana Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) Emma dziękuje :wub: różyczki robię rękawem cukierniczym + nasadka "róża" na YouT... dużo filmików gdzie pokazano jak to robi się, lepiej popatrz, bo nie umiem tak dobrze wytłumaczyć :oops: a to ostatni, robiłam z synusiem na rozpoczęcie roku szkolnego :razz: dla nas oraz dziadków :biggrin: Edytowane 2 Września 2011 przez sweetlana Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Świetne są te Wasze słodkie dzieła. Gratuluję zdolności i cierpliwości :grin: Ten tort kalendarz - super :!: :biggrin: Cytuj
sweetlana Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Dorota dziękuje, ulżyło mi że można domyślić się jakie było założenie torta :biggrin: Cytuj
sweetlana Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 tort na 28 rocznice ślubu Cytuj
sweetlana Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 tort na 15 urodziny dla dziewczyny. Jak myślicie co to miało być? :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Super są te torty :!: Fajny pomysł z takim grubym biszkoptem i dużą ilością masy, bo nie trzeba się już tak "namęczyć" i "napracować" z przekładaniem tortu, znaczy można go tak zrobić szybciej. Bardzo ładna dekoracja :grin: Ten tort poniżej też jest ładny (aż szkoda go kroić), ja pomyślałam że to może być fartuszek kuchenny do złożenia na szyję - taka moja pierwsza myśl :blush: a koleżanka podpowiada, że to może być torebka ;-) A jaka jest prawidłowa odpowiedź :?: :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Piękne -pomysłowe , słodkie arcydzieła !!! Moja wyobrażnia podpowiada ,ze może ... etui na komórke ? Czekamy na rozstrzygnięcie prawidłowej odpowiedzi :biggrin: Cytuj
sweetlana Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 (edytowane) Witam. Kobieta która zamówiła tort dla córki jak go zobaczyła pomyślała że to rożek dla niemowlaka :biggrin: sama dziewczyna pomyślała że zrobiłam jej tort-śliniak :cool: powiedzieli że tort baardzo smaczny i piękny.....ale co ja miałam na myśli jak go robiłam ;-) :?: Dorota biszkopty nie były grube, każdy 2-3cm i tyle samo cm nadzienie-krem to takie zdjęcie tort nie był wielki 20cm-14cm-8cm na samej górze babeczka przekrojona ;-) Edytowane 7 Września 2011 przez sweetlana Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Aha :mrgreen: Faktycznie to nie były grube te biszkopty, to aparat je tak powiększył ;-) ale mimo wszystko tort jest super :biggrin: Cytuj
sweetlana Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) poprzedni tort był Torebką :biggrin: Dorota gratulacje!!!! Teraz mój ostatni- "Pan Młody"-ciasto marchewkowe, masa budyń śmietankowy, polewa czekoladowa. "Panna Młoda"-bananowiec, masa-bita śmietana, dekor. śmietanka. Edytowane 12 Września 2011 przez sweetlana Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Dziękuję ;) WoW! a ten tort to rewelacja :D Fajny pomysł na kształt i składniki tortu, zjadłoby się kawałeczek :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi