Dorota Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Piękny - gratuluję :D Cytuj
zdzisia Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Piękne torty :) Mam pytanie Sweetlana, czy używasz jakichś konkretnych barwników? Ja kupiłam w płynie i nie zabarwiły mi ciasta mimo, iż wlałam ich dośc dużo. Dziekuje za odpowiedz Cytuj
sweetlana Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) zdisia Używam barwniki w proszku. miałam kiedyś w płynie, ale również nie udało mi się zabarwić śmietankę aby był nasycony kolor. Teraz korzystam z barwników w proszku albo barwnik w postaci skoncentrowanego żelu, dzięki czemu uzyskanie jednolitej, intensywnej barwy jest łatwe i szybkie. Pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2011 przez sweetlana Cytuj
sweetlana Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Złota rybka dla Państwa.....3 życzenia spełni :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ojej jaka śliczna! Dziękujemy :D Cytuj
sweetlana Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dla najukochańszego Mężusia Cytuj
figiel Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Arcydzieła ...po prostu brak słów !!!! Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 WoW! Rewelacyjny, solenizant miał smaczną niespodziankę :grin: Cytuj
sweetlana Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dziękuje, tak było fajnie. Mieliśmy gości, dzieci rozebrały i zjedli domek prawie cały, został komin(nie dało się rozebrać, mocno trzyma się na lukrze) oraz zostały połamane ściany. Domek wygląda jak by na niego bomba spadła :biggrin: I znowu torcik dla Mężusia, tym razem do pracy, ale będzie wesoło... czekoladowe biszkopty, wiśnia w alkohole... nasączone syropem alkoholowym w którym były wiśnie, do czekoładowej kremówki również dodałam syróp-wiśniowy...ciekawa jestem jak dzisiaj będą pracować :mrgreen: Czekam na Mężusia z pracy wszystko wypytam :cool: Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 No to dzieci miały zabawy, a zabawy z tym domkiem 🙂 ...a to komin zostawili Wam :biggrin: Jejciu ale super tort, pięknie wygląda i smaczne składniki w sobie zawiera, mmm... mniam, mniam 🙂 A w pracy, to chyba będą mieli dzisiaj najlepszy dzień w roku... i może im się przedłużyć ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Sweetlana jak tam tort, smakował? ....pewnie tak, i nie został ani kawałeczek 🙂 Ps. ja sama skusiłabym się na więcej niż jeden kawałeczek, pozdrawiam 🙂 Cytuj
sweetlana Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tak tort smakował. Nic nie zostało, ważył ponad 3kg, w pracy było 12 osób :cool: . Ale nie zgadłaś.....Mąż nie przyszedł spóżniony :biggrin: odwrotnie!!!! wcześniej szefowa pozwoliła wyjść do domku ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Aaaa no proszę.... to super :D Cytuj
sweetlana Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wszystkie tory robiłam wczoraj w sobotę :wacko: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi