Dorota Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 WoW! Torty są rewelacyjne :grin: A te "spidermany" to zrobiłaś sama czy są takie gotowe? 🙂 Cytuj
sweetlana Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dorota, dziękuje :blush: Tak "Spidermaana"robiłam sama. Sama robiłam masę plastyczna, mam barwniki spożywcze, oraz ostatnio kupiłam pisak spożywczy :biggrin: więc jakoś udało się. To moje pierwsze udane :biggrin:, doświadczenie z masą cukrową . Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jejciu, nie mogę uwierzyć, że takie coś zrobiłaś :blink: jeszcze raz sobie je pooglądałam, wyszły Ci rewelacyjne jak z bajki, to masz też talent plastyczny, gratuluję :D Cytuj
sweetlana Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych świąt!!!! :biggrin: Wszystkiego najlepszego!!!! :wub: Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Śliczne :) dziękujemy i wzajemnie Wesołych Świąt :D Cytuj
sweetlana Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam. Dziewczyny, proszę pochwalić się co robiliście na święta :biggrin: Pokaże swój tort dla koleżanki, wcześniej pokazywałam tort z konikiem, teraz już mają córeczkę-Lenkę :wub: cuuudna!!! dzisiaj odwiedzaliśmy :biggrin: fajnie maleństwo ma już 2 mies. Cytuj
figiel Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Śliczny i pomysłowy --zresztą jak wszystkie poprzednie ! Cytuj
Gość chomik77 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Po prostu cudeńka ja tu widzę. Cytuj
sweetlana Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Pierwszy tort po świętach Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 WoW! Ale słodki komputer - extra pomysł :D Cytuj
sweetlana Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Tort dla małego Mateuszka Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale smakowicie wygląda :)Piękny tort :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Piękny i bardzo apetyczny :D Cytuj
sweetlana Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Dorunia, Dorota, dziękuje :wub: Teraz mój ekspresowy :biggrin: , rano piekłam biszkopt, po południu o 17 goście już częstowali się 🙂 , oraz miałam okazje wypróbować parę nowych końcówek do rękawa cukierniczego :cool: Nie do końca mi się to udało, ale dobrze żę tort był dla rodzinki i przyjaciół :mrgreen: już są przyzwyczajeni ze to na nich eksperymentuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi