Dorota Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 WoW! Dużo tych wypieków miałaś ostatnio 🙂 wszystkie wyglądają smakowicie - gratuluję :biggrin: Cytuj
sweetlana Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dorota Dziękuje 🙂 Z okazji dnia taty zrobiłam torcik dla męża(niby od dzieci dla taty) oraz dla teścia. Tort zrobiłam z jednego okrągłego, artystycznie :laugh: przekroiłam i miałam dwa niewielkie :eek: Jeden na urodzinki dla Igora, biszkopt, śmietanka+mascarpone+wiśnie=waga 3.300 Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Fajny pomysł z tym krojeniem, tak właśnie myślałam - że to tak było zrobione - bo najpierw rzuciłam się do oglądania tortów, a potem do czytania ;) Mniam - zjadałabym kawałeczek :biggrin: Cytuj
sweetlana Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Tort na zakończenie 6 klasy, szkoła im. Króla Dawida w Poznaniu, waga 7kg na 50 osób :wacko: . Drugi 2-3 kg( zapomniałam zważyć :blush: ) na urodzinki dla znajomego, po środku był napis ale już nie robiłam foto. Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 WoW! Rewelacyjne, ale się napracowałaś, wyszły super :D Cytuj
sweetlana Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Hejka, szybciutko wrzucę parę torcików i lecę córkę kąpać :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Hejka :D piękne te Twoje wypieki i pomysłowe, super :D Cytuj
ankaszym Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Gratuluję wszystkim talentu ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi