rafaluk Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam ;-) Próbowałem dzisiaj ogarnąć gorącą czekoladę, ale niestety wyszła jakaś taka dziwniasta. Konsystencja nieco za rzadka, ale głównie raziło mnie to, że miała kwaśny posmak i duuużo śmietaniastych grudek. Dwie i pół szklanki mleka 3,2%, 100g czekolady (pokrojone w mikrocząsteczki), 200g śmietany 18%. Wszystko do garneluszka, na ogień i kilka minut mieszania. Czekolada w stanie tabliczkowym była dobra, próbowałem. ;-) Pozdrawiam i liczę na podpowiedzi! Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez rafaluk Cytuj
Yerbamarket Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Posmak pewnie był od śmietany. Ja bym najpierw rozpuściła samą czekoladę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.