aanutka Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Składniki: 20 dag żółtego sera, 4-5 sporych ogórków konserwowych, puszka groszku, 4-5 jaj ugotowanych na twardo, majonez, sól, pieprz Wykonanie: Ser, jajka i ogórki utrzeć na grubej tarce /ogórki odcisnąć/, dodać odsączony groszek, majonez wg uznania, sól i pieprz do smaku. Wymieszać, schłodzić, podawać. W innej wersji można dodać drobno pokrojoną cebulę lub szczypiorek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.