Beella Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Składniki: 3 udźce z idyka wegeta pieprz olej por puszka brzoskwiń 1/2szklanki wody Przygotowanie: Udźce myjemy zdejmując skórę,suszymy,obsypujemy wegetą,pieprzem i wstawiamy do lodówki na godzinę.Na patelni rozgrzewamy olej i obsmażamy mięso z obu stron na złoty kolor.Przekładamy na blaszkę,pora kroimy w talarki i posypujemy nim mięso,podlewamy 1/2szl wody i wstawiamy do nagrzanego piekarnika 200st C.Pieczemy około godziny i dodajemy brzoskwinie z syropem i pieczemy wszystko razem jeszcze około 30min.Podajemy wedle uznania z kalafiorem,ziemniakami,ryżem. Życzę smacznego. Cytuj
julianA Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Owoce i mięso? Zawsze bałam się takich połączeń. Ale tym razem chyba zaryzykuję. :) Napiszę, gdy spróbują wszyscy i podzielę się wrażeniami! Pozdrawiam! Cytuj
B0RYS Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 dosc odwazne polaczenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.