Dorota Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 A ja suszę jabłuszka, a o grzybkach w naszych lasach nadal cisza :neutral: Cytuj
EWA1992 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ja osobiście jestem rozczarowana suszarką. Kupiłam ja dwa lata temu i zaczęłam suszyc grzyby ale za długo to trwało. Wolę grzyby suszyc na grzejnikach szybciej to "idzie" :mrgreen: Teraz jest ozdobą i stoi na szafce w kuchni... Grzybów w lasach brak bo jest susza,pytałam męża i mówił,że w tamtych roku była "chmara" ludzi a w tym to malutko. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Hmmm... ja jeszcze :mrgreen: jestem zadowolona z suszarki, co mam to suszę (testuję ;)) dzisiaj suszę liście malin :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Dorotko i co będzie z tych liści? Cytuj
basga Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Zapewne zimowa herbatka. :mrgreen: . Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Tak herbatka ;-) Mam ususzone już aronie, gruszki i właśnie liście malin, parzę sobie herbatki - są super 🙂 Składniki są takie skromne (mało ich), bo późno zaczęłam suszyć, ale zawsze to coś ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Dziękuję za odpowiedź...tak myślałam,że to będzie na herbatki :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi